Hacettepe Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü
Kimya Mühendisi Kimdir?
Kimya Mühendisi Ne İş Yapar?
Hacettepe Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü
Paket Seçmeli Dersler
BİGGSİNERJİ Programı ile ilgili bilgi için tıklayınız.

BİGGSİNERJİ PROGRAMI İLE GİRİŞİMCİLİK HAYALİNİZİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRME ZAMANI

Son Başvuru: 13 Mart 2022

Değerli Girişimci Adayı;

TÜBİTAK tarafından desteklenen BİGGSİNERJİ Programı, Dokuz Eylül Üniversitesi Teknoparkı-DEPARK yürütücülüğünde, Teknopark İzmir ve İzmir Ekonomi Üniversitesi işbirliği ile yürütülen, Ülkemizin bilim, teknoloji ve yenilik stratejisinde yer alan öncelikli alanlarda iş fikri olan girişimci adaylarına eğitim, mentorluk, danışmanlık ve kuluçka hizmetlerinin sunulduğu bir girişimcilik destek programıdır.

DEPARK, Teknopark İzmir ve İzmir Ekonomi Üniversitesinin sahip olduğu uzman araştırmacı ve eğitim kadrosu, işbirliği ve mentor ağı, kuluçka ve ön kuluçka merkezleri ile girişimci adaylarının fikirlerine değer katmayı amaçlayan BİGGSİNERJİ programı teknoloji ve yenilik odaklı iş fikrine sahip adayların başvurularını 13 Mart 2022 tarihine kadar www.biggsinerji.com  web sayfası üzerinden kabul etmektedir.

TÜBİTAK tarafından girişimcilere 200.000 TL hibe desteğinin sağlandığı BİGGSİNERJİ Programı’na başvurularınızı bekliyoruz.